Nieuw vitaliteitscentrum Hessenpoort Vitaal geopend

Hessenpoort Vitaal

Op Hessenpoort, het bedrijventerrein in Zwolle, is een nieuw vitaliteitscentrum geopend. Dit centrum heet Hessenpoort Vitaal. Hierin is er extra aandacht voor het thema Mobiliteit. Hessenpoort Vitaal is een initiatief van BuroVitaal en biedt ondernemers op dit bedrijvenpark de volledige ontzorging op het gebied van gezond en vitaal werkgeverschap. Hessenpoort Vitaal zit centraal op bedrijvenpark Hessenpoort, dichtbij en vertrouwd.

Aandacht voor de gezondheid van uw medewerker is zeker nu in de tijd van corona van nog groter belang. Het ziekteverzuim stijgt de laatste jaren, door de vergrijzing wordt duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker en vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is het behoud van medewerkers belangrijker dan ooit.

Topwerklocatie Hessenpoort

Voor het thema Vitaliteit is de ambitie dat het arbeidsmarktbereik van Topwerklocatie Hessenpoort optimaal is, maar ook dat de werkgelegenheid groeit. Men wil nieuwe en groeiende bedrijven in hun personeelsvraag laten voorzien en de regionale werkfunctie van Hessenpoort laten groeien. Het is daarbij van belang dat werknemers op Hessenpoort vitaal zijn en blijven, en zo duurzaam inzetbaar zijn.

Sneltestlocatie

Nu de wachttijden bij de GGD oplopen, maken steeds meer werkgevers gebruik van coronasneltesten. Medewerkers (via hun werkgever) kunnen zich nu ook laten testen op een sneltestlocatie in Zwolle. 

De testlocatie aan de Mindenstraat op Bedrijvenpark Hessenpoort is een initiatief van BuroVitaal. Heeft u verkoudheidsklachten of koorts? Op doordeweekse dagen kunt u vaak al dezelfde dag getest worden. Binnen een uur krijgt u uitslag. Hier wordt gebruik gemaakt van sneltesten van Abbot. 

Deze zijn goedgekeurd door de overheid. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een afspraak maken via de website. De sneltest kost 89 euro.

Menu