Extra aandacht voor werknemers middels fietsactie tijdens coronacrisis

Ondanks de coronacrisis moeten veel mensen alsnog reizen naar het werk. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om thuis te werken. Bij bepaalde beroepen is aanwezigheid op locatie een vereiste, en juist daarom willen we de actie Proefrijden bij u en uw medewerkers onder de aandacht brengen.

Week lang gratis e-bike voor woonwerk-verkeer

Bij de actie Proefrijden kunnen u en uw werknemers een week gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietsenwinkel. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Zwolle of Twente. Aanmelden kan via de website van Fietsen Werkt! Deze e-bike kunt u bij uw lokale fietsenwinkel ophalen.

Gratis e-bike voor uw werknemers

Samen met u willen wij een bijdrage leveren aan uw mobiliteitsbeleid en aan de vitaliteit van uw werknemers. Veel verschillende werknemers hebben met succes gebruik gemaakt van een gratis e-bike. Bent u de volgende?

Hoe kan uw bedrijf meedoen?

Heeft u interesse? Ga dan naar de site van Fietsen Werkt en naar de inschrijfpagina van Proefrijden. Kijk welke fietsenwinkels in uw omgeving meedoen. Vervolgens geeft u aan wanneer u of uw werknemers de e-bike willen proberen. De fietsenwinkel krijgt direct een melding als u een reservering heeft gemaakt. Daarna haalt u de fiets op om het een week vrijblijvend te proberen, lever het na een week in. Zo gemakkelijk is het!

Test nu gratis een e-bike bij uw lokale fietsenwinkel! Heeft u een vraag over deze actie? Neem dan contact op met ons.

Tip: de aangesloten fietsenwinkels bieden vaak een aantrekkelijke aanschafkorting. Vergeet hier niet naar te vragen nadat u heeft meegedaan aan de actie!

Menu