Zalsman dingt mee naar titel Vitaalste bedrijf van Nederland

Duuzaamheid en vitaliteit staat bij Zalsman hoog op de bedrijfsvoeringsagenda. Directeur Remco Reinink enthousiast: “Zo hebben we in de organisatie met ondersteuning van BBZK een prachtig fietsplan met E-bikes uitgerold en rijden 25 collega’s gratis met elkaar in acht volledig elektrisch aangedreven auto’s van huis naar hun werk. Daarnaast hebben we een heel aantal vitale acties opgezet, zoals sta-bureaus met fietskrukken, gratis workshops over o.a voeding, slaap en stoppen met roken. Maar ook bijvoorbeeld in de avonduren mindfulness training voor de liefhebbers. Te veel om op te noemen!”

Binnenkort zijn nu de verkiezingen tot vitaalste bedrijf van Nederland, waarbij alle provinciën de strijd aangaan om verkozen te worden. Een mooie vitale strijd, waarbij Zalsman natuurlijk hoopt om ook namens Overijssel, als eerste te eindigen! Naast een jury-oordeel, bepalen publieksstemmen wie de strijd gaat winnen.

Je kunt nog stemmen tot 14 november. Op 16 november is bekend wie zichzelf Vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen. Stemmen op Zalsman? Dat kan hier: http://vitaalstebedrijf.nl/winnaars/vitaalste-bedrijf-overijssel-zalsman/

Menu