Maak dit jaar nog gebruik van het bereikbaarheidsfonds

Het bereikbaarheidsfonds is een opstartsubsidie voor projecten die bijdragen aan de bereikbaarheid van de regio en het mijden van de spits. De subsidie heeft als doel om initiatieven van bedrijven en organisaties die bijdragen aan een betere bereikbaarheid mogelijk te maken. Per project wordt maximaal 50% gefinancierd, met een maximum van € 50.000 per project.

Wat kunt u er mee?

Het fonds draagt niet alleen bij aan de bereikbaarheid, het is voor u als ondernemers ook nog eens makkelijk bereikbaar (en te ontsluiten). Heeft u bijvoorbeeld aan een fietsstimuleringsactie voor uw medewerkers gedacht? Of het invoeren van slim parkeerbeleid? Het ontwikkelen van een pool met elektrische deelauto’s of high speed e-bikes, een reiskostenregeling voor het gebruik van OV? En zo zijn er nog meer oplossingen mogelijk waar het fonds een bijdrage aan kan leveren.

Meer informatie

Interesse? Neem contact op met Arnold Helfrich. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden en helpt u graag bij het indienen van een aanvraag. Arnold is bereikbaar via arnold.helfrich@enmorgen.nl meer informatie over het Bereikbaarheidsfonds vindt u ook op de website.

 

Menu