ITMGroup geeft aftrap voor het “Ga toch Fietsen!” project

Dinsdag 11 april rond de klok van 12:00 uur stonden maar liefst 30 enthousiaste ITMGroup medewerkers klaar met hun fiets om deel te nemen aan het project “Ga toch fietsen!” . Een leuke manier om het fietsen – van en naar het werk – te stimuleren.

Vaker de fiets pakken is immers goed voor je gezondheid en het milieu!

Veertig procent van ons woon-werkverkeer speelt zich af binnen een straal van vijftien kilometer, daar past een fiets prima bij, vindt ITMGroup. Met de fietsen van nu, zeker de elektrische, kan dit internationale machinebedrijf haar medewerkers kennis laten maken met een andere kijk op mobiliteit. De fiets kan daar een belangrijke rol in spelen

De campagne maakt onderdeel uit van een breder duurzaamheid- en ontwikkelprogramma, die het bedrijf voert. Deelnemers die ervoor kiezen om voortaan de fiets in plaats van de auto te nemen, worden vanaf vandaag beloond.

Punten sparen

De afgelegde (woon-werk) kilometers van de fietsers worden vastgelegd via een ‘tag’ aan de fiets en de registratie-unit die bij het bedrijf staat. Per gefietste kilometer kunnen er punten gespaard worden (Trappers) die ze kunnen verzilveren voor geld maar ook kunnen inwisselen in de vorm van voorgeselecteerde cadeaus. Zelfs sparen voor een goed doel behoort tot de mogelijkheden.

Vanaf eind april staan er voor de deelnemers en niet-deelnemers meerdere ‘top of the bill’ E-bikes van de zaak klaar, waarmee ook de grotere woon-werk afstanden fluitend overbrugd kunnen worden. Vitaliteit, gezondheid, een schonere wereld, een actieve houding, denken en doen vanuit passie en vooral veel plezier hebben: dat is wat ITMGroup wil stimuleren en belangrijk vindt!

Menu