Fietsen Werkt!

 

 

 

 

Graag vertellen we je een eerlijk verhaal over fietsen. Want fietsen werkt!

 

 

Iedere Nederlander heeft weleens op de fiets gezeten. Wie regelmatig fietst zal vol enthousiasme kunnen vertellen waarom fietsen werkt. En voor degenen die niet fietsen, we kennen allemaal de excuses toch? Het regent vaak in Nederland. Maar de zon schijnt ook best vaak. Of moet je nog even de kinderen naar school brengen of boodschappen doen?

 

 

Winst!
Fietsen is de werkende oplossing voor alle problemen. Het brengt je niet per definitie sneller op je werk, maar het is wetenschappelijk aangetoond dat fietsen stress verlaagt. Fietsen bespaart je ’s avonds een bezoekje aan de sportschool, want je hebt al bewogen. Zie daar je tijdwinst! En dat lekkere broodje gehaktbal dat direct op je heupen plakt, maar wel heel verleidelijk is? Fietsen Werkt! 

 

Fietsen werkt ook bij het verbeteren van je concentratie en je gezondheid. Wie fietst presteert beter. Maar fietsen werkt ook een klein beetje aan een betere wereld. Fietsen betekent minder uitstoot, minder lawaai en minder overlast. Fietsen zorgt niet voor beter fietsweer, maar wel voor een beter klimaat en een prettiger leefomgeving.

 

 

De campagne Fietsen Werkt! is inmiddels van start gegaan. De komende periode wordt de campagne verder vormgegeven. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fietsenwerkt.nl en de social-mediakanalen van Fietsen Werkt!.

 

 

 

Menu