Durf jij de overstap aan met de OV Probeerkaart?

Voor wie

Beter benutten zoekt forenzen die:
Nu met de auto naar hun werk in Zwolle of Kampen rijden over een afstand van meer dan 10 kilometer vanuit het gebied dat wordt begrensd door Meppel, Hardenberg, Wierden, Deventer, Harderwijk, Dronten en Emmeloord, en bereid zijn om gedurende een maand te experimenteren met andere manieren van reizen in hun woon-werkverkeer.

Het aanbod
Je krijgt van ons een mobiliteitskaart waarmee je gratis 4 weken lang met het openbaar vervoer kunt reizen. Met deze kaart kun je bij iedere trein en bus in- en uitchecken, maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een OV-fiets of parkeren bij een treinstation. Je kunt de mogelijkheden van de kaart tot maximaal €300,- benutten voor al je woon- werkverkeer.
Het exacte reisgebied waarvoor het aanbod geldt is vermeld in de deelnamevoorwaarden.

Wat vragen wij van je? 
Wij vragen je om minimaal 15 keer op een andere manier te reizen tijdens de experimenteermaand. Zo kun je ervaren wat het openbaar vervoer te bieden heeft en of dat wat voor jou is.  We hopen dat je na die vier weken zo enthousiast bent over het reizen met het openbaar vervoer, dat je vaker op die manier naar het werk wilt reizen. We kunnen je dan advies geven over de mogelijkheden.

Hoe kun je je inschrijven?
Ga naar de website beterbenuttenzwollekampen.nl/ovprobeerkaart en vul het aanmeldformulier in. Bij de aanmelding word je gevraagd te bevestigen dat je daadwerkelijk met de auto naar het werk reist.

 

Menu