Doe mee aan de Mobiliteitsbattle Overijssel 2020!

Ga de strijd aan met andere organisaties uit Overijssel!
Bedrijven en instellingen uit Overijssel gaan een half jaar lang de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden. Deelnemers kunnen punten verdienen door minder hard op te trekken en te remmen en buiten de spits te reizen of de auto helemaal te laten staan. De organisatie die uiteindelijk de beste score behaalt, wint de editie van Mobiliteitsbattle Overijssel!

Word de beste van Overijssel!
Wilt u graag kosten besparen op mobiliteit? Bent u duurzaam ondernemer? Ga de strijd aan met andere bedrijven uit Overijssel en doe mee aan de Mobiliteitsbattle! Na eerdere successen in Zwolle, Kampen en Twente gaat in 2020 een eerste editie van start voor heel Overijssel.

Doet u ook mee?
Door deelname gaat u samen met uw medewerkers de strijd aan om zo veel mogelijk brandstof te besparen en spits te mijden. Goed voor uw portemonnee, de veiligheid van uw medewerkers en het milieu! Lees meer over de battle of schrijf je in voor de battle. Let op! We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf u dus snel in!

Ervaringen van deelnemers
In 2018 hebben we in Twente de laatste Mobiliteitsbattle georganiseerd. Benieuwd naar hun ervaringen? Luister hier wat de deelnemers zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=iHa87bk3Vdg.

Voor vragen over de Mobiliteitsbattle zijn wij te bereiken via ons support e-mailadres support@yeshugo.com

Naar aanleiding van deze e-mail zullen wij u ook telefonisch benaderen om u te informeren over deze battle.

Menu