Beter Benutten Café over vitaliteit gemist?

Vitaliteit en slimme mobiliteit kunnen hand in hand gaan. Zo draagt onder andere een fietsstimuleringsprogramma bij aan het vergroten van de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Maar er zijn nog meer mogelijkheden waarbij andere manieren van reizen kunnen bijdragen aan een fitte organisatie. Vitalavie, Isala en Zalsman, het vitaalste bedrijf van Nederland, namen ons mee in hun verhaal.

Fianne Stroeken van Vitalavie legde uit wat vitaliteit is en hoe u onder de noemer van vitaliteit slim mobiliteitsbeleid kunt vormgeven. Verder kwamen de zes succesfactoren aan bod van een succesvol vitaliteitsbeleid en ging ze in op het resultaat hiervan. Want vitaliteit levert veel op, een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit, meer werkplezier en energie. Vitale bedrijven presteren beter.

Remco Reinink van drukkerij Zalsman, het meest vitale bedrijf van Nederland, vertelde over de rol van werkgevers en hoe Zalsman vitaliteit en slimme mobiliteit toepast. Onder andere met elektrische carpoolauto’s en fietsstimulering. Hij gaf aan dat zijn medewerkers niet alleen vrolijker en gezonder zijn, deze vitale en positieve instelling levert het bedrijf ook nog eens meer werk op.

Jan-Willem Berends en Peter van Hoof over het mobiliteitsbeleid en het Sterk en Fit programma bij Isala.

Bekijk de presentatie

 

Menu