Webinar post-corona Thuiswerkplan: Hoe maakt u een thuiswerkplan voor uw organisatie?

Webinar post-corona Thuiswerkplan

Hoe maakt u een thuiswerkplan voor uw organisatie?

Op woensdag 3 maart 2021 om 16:00 uur vindt het webinar ‘Post-Corona Thuiswerkplan’ plaats. Tijdens dit webinar krijgt u handvatten om zelf een thuiswerkplan te maken. Daarnaast krijgt u als organisatie waardevolle en praktische tips voor het thuiswerken. Zet het webinar daarom meteen in uw agenda.

Onze sprekers zijn Frank Sturrus (Organisatiecoach en specialist Verandermanagement), Margot Verhoeven (advocate), Marieke van Gent (IT-specialist MKB) en natuurlijk onze mobiliteitsmakelaars.

Registeren is kosteloos en heel makkelijk. Klik op de groene knop en stuur direct een mail.

Wie zijn deze sprekers?

Frank Sturrus, specialist Verandermanagement. Hij is Organisatiecoach bij Sturrus Ge(s)laagd Veranderen en Opleidingsmanager Logistics Management op het Windesheim.

Zijn drijfveer is om mensen en organisaties in beweging te krijgen en ze te laten groeien en te helpen ontwikkelen. Hij vertelt u hoe uw organisatie kan anticiperen nu uw medewerkers thuiswerken.

Margot Verhoeven is advocate bij Blue Legal, specialist op het gebied van arbeidsrecht, ondernemersrecht en privacy-ict recht.

Zij zal vertellen over faciliteiten voor thuiswerken en diverse rechten en plichten die u als werkgevers heeft. Moet u thuiswerken bijvoorbeeld vergoeden? 

Marieke van Gent is eigenaar bij IT Efficiency BV, specialist op het gebied van IT-vraagstukken bij het MKB.

Haar kracht is een benadering vanuit medewerkers in plaats van uit techniek. Vraagstukken over o.a. security, kwaliteit, budget, of managementinformatie pakt zij aan.

Voor wie?

 • Organisaties met minder dan 50 werknemers.
 • Organisaties die zelf een thuiswerkplan willen maken.
 • Organisaties die na corona thuiswerken structureel willen blijven stimuleren.

Hoe?

Via Zoom. Wanneer u zich aanmeld, krijg u een link toegestuurd om deel te nemen aan ons webinar.

Waarom dit webinar?

Tot 1 juli is de Voucherregeling Thuiswerkplan van kracht. Organisaties in Overijssel met minder dan 50 werknemers vallen buiten de regeling. Daarom helpen wij deze organisaties én organisaties die zelf een plan willen maken via een op maat gemaakte thuiswerk-webinar. Zodat zij na dit webinar zelf aan de slag kunnen gaan.

Wat weet u na dit webinar?

Bijna een jaar geleden hebben we het Duurzaam Mobiliteitsprotocol ontwikkeld. Thuiswerken maakt daarvan een cruciaal onderdeel uit. Binnen het thuiswerken vallen veel onderwerpen. Om u zo goed mogelijk te helpen, delen wij over diverse cruciale onderwerpen praktische tips.

In dit 60 minuten durende Webinar komt u meer te weten over: 

 • Het Duurzaam Mobiliteitsprotocol.
  Hoe richt uw organisatie het mobiliteitsbeleid zo duurzaam, flexibel en gezond mogelijk in?
 • Cultuur & beleid rond thuiswerken.
  Hoe zorgt u voor motivatie, betrokkenheid en werkplezier bij uw team op afstand? En hoe wordt de balans tussen werk en privé beschermd?
 • Faciliteiten voor thuiswerken.
  Wat zijn de mogelijkheden van faciliteiten thuis en op kantoor?
 • ICT tijdens thuiswerken.
  Van cybersecurity tot online vergaderen. Waar moet u op letten zodat thuiswerken op een veilige én snelle manier gebeurt?
 • Toelichting op de voucherregeling
  Werkgevers hebben nu praktische handvatten om zelf een duurzaam thuiswerkplan te maken.

Het webinar wordt georganiseerd door de provincie Overijssel (eenheid Economie & Cultuur, Twente Mobiel en regio Zwolle Mobiel).  Aan het einde van het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Menu