Voucherregeling vanaf april ook open voor Deventer

Deventer thuiswerkplan

De Voucherregeling is vanaf april ook open voor organisaties in Deventer. Ondernemers, bedrijven en organisaties in Deventer met minimaal 50 werknemers kunnen de subsidie voucherregeling Thuiswerkplan aanvragen. Aanvragers in de gemeente Deventer waren uitgesloten om een aanvraag in te dienen. Maar vanaf april kunnen kunnen zij dus ook gebruik maken van deze subsidie.

Werkgevers in de gemeente Deventer waren uitgesloten, omdat deze gemeente mogelijkheden heeft binnen de Cleantech Regio. 

Thuiswerkvoucher

Subsidie kan worden aangevraagd voor het laten opstellen van een thuiswerkplan dat door u als werkgever wordt uitgevoerd. Een thuiswerkplan betreft een plan voor uw organisatie. Hierin staat beschreven welke maatregelen u neemt voor het spreiden van thuiswerkende werknemers over de week, het spreiden van het reizen naar het werk over de dag en het spreiden van het reizen over diverse vervoermiddelen.

Bij het opstellen van een thuiswerkplan zal aandacht besteed moeten worden aan de aspecten motivatie en cultuur, faciliteiten thuis en op kantoor, en spelregels en afspraken.

Meer weten over dit plan? Lees hier verder.

Menu