Reizen naar het werk? Probeer dan gratis een e-bike!

In verband met corona is de oproep zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Moet u toch naar uw werk reizen en gebruikt u daar nu meestal de auto voor? Probeer dan eens een e-bike! Een heerlijke en ontspannen manier van reizen, u bent lekker buiten en in beweging. 

Met de e-bike kunt u zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat u de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaart u benzinekosten en is het goed voor het milieu.

Daarom kunt u bij Regio Zwolle Mobiel nu gratis een week lang een e-bike uitproberen. Reserveer nu een e-bike en haal hem op bij één van de vijf deelnemende fietsenwinkels in de regio (Dalfsen, Hasselt, Staphorst, Wijhe en Zwolle). 

Hoe werkt het?

Via het online reserveringsformulier selecteert u een deelnemende fietsenwinkel en gewenste huurperiode. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staat waar u de sleutels en de fiets kunt ophalen. U kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen!

De volgende fietsenwinkels doen mee

  • Dalfsen: Salland Tweewielers
  • Hasselt: Mijnstadsfiets
  • Staphorst: Meesters Tweewielers
  • Wijhe: Profile Roy Seine
  • Zwolle: Schakelaar Tweewielers
Menu