Prijsuitreiking aan de beste (thuis)werkgevers van 2020

Prijsuitreiking van de beste (thuis)werkgevers van 2020. (1)

De afgelopen weken heeft u waarschijnlijk diverse berichten voorbij zien komen over de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar-Award. 

De prijs is door Zo Werkt Het in het leven geroepen voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om het hun werknemers tijdens het thuiswerken makkelijker te maken. Alle mobiliteitsregio’s van Nederland deden mee aan deze award. In elke regio zijn 4 regiowinnaars geselecteerd op, die vervolgens doorgingen naar de landelijke finale.

We zijn overweldigd door de enorme hoeveelheid bijzondere en hartverwarmende nominaties. In Overijssel zijn er ruim 200 nominaties binnengekomen! Het is zó mooi om te zien wat alle genomineerde bedrijven het afgelopen jaar uit de kast hebben gehaald voor hun werknemers. Om u te inspireren gaan wij de komende weken de verhalen delen van de Overijsselse winnaars. 

We waren verrast door de creativiteit en oprechte aandacht voor de medewerkers die uit veel nominaties naar voren kwam. Als organisatie bent u eigenlijk al een winnaar als uw werknemers op deze manier hun waardering voor uw organisatie uit hebben gesproken.

Deze 4 winnaars zijn de Beste (Thuis)Werkgever van Overijssel. Zij sprongen eruit door een combinatie van het op orde hebben van thuiswerk-faciliteiten, veel aandacht voor de mens achter de medewerker, goede communicatie en bijzondere manieren om de onderlinge band sterk te houden.

Bekijk hier de aftermovie van onze winnaars in Overijssel

Beste (Thuis)Werkgevers van 2020 in Overijssel

ITicon
Acquire Publishing

Landelijke winnaars

Veel bijzondere inzendingen kwamen voorbij en op 16 maart werden de landelijke winnaars bekend gemaakt tijdens de digitale award-uitreiking. Tussen deze winnaars zat ook een organisatie uit Overijssel: ITicon. Daar zijn wij extra trots op. Tijdens deze uitreiking was er ook een woord gericht aan de winnaars door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga. De felbegeerde gouden Zowie bokaal is toegekend aan de volgende 4 winnende organisaties:

In de categorie 0-20 werknemers: ITicon – Overijssel.

In de categorie 20-50 werknemers: Spectrum, partner met elan – Regio Arnhem/Nijmegen.

In de categorie 50-200 werknemers: McCoy & Partners – Noord-Brabant.

In de categorie 200+ werknemers: Omring – Noord-Holland.

Bekijk hier de aftermovie van de landelijke uitreiking:

Menu