Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt Zo Werkt Het op 16 maart – precies één jaar na de start van de lockdown – de award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar. Naast een blijk van waardering, helpen wij, samen met Zo Werkt Het, de winnende werkgevers (landelijk en regionaal) met een op maat gemaakt mobiliteitsplan t.w.v. €4000,-.

Een nominatie is al een ontzettend mooi gebaar als werkgever, maar ook werknemers kunnen mooie prijzen winnen! Als u uw werkgever hebt genomineerd maakt u automatisch kans op een Muto E-bike in de kleur Electric Blue. Zo verduurzaamt u uw woon-werkverkeer op een innovatieve manier!

Wint uw organisatie de Zo Werkt Het Award?

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Hoewel het van veel mensen een hoop aanpassingsvermogen heeft gevraagd, hebben veel bedrijven en organisaties hun werknemers geholpen om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Deze campagne is een blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers. Wellicht komt deze actie u bekend voor. Vorig jaar zijn wij zelf onze zoektocht naar de beste Thuiswerkgever en Thuiswerker gestart. Nu wordt deze prachtige zoektocht ook op landelijk niveau uitgebreid. 

Hoe werkt het? Zo Werkt Het!

Werden uw werknemers voorzien van de beste thuiswerktips? Had uw organisatie? iedere vrijdag een digitale vrijmibo? Mochten uw werknemers af en toe (onder de juiste omstandigheden) naar kantoor komen? Kortom, ging u als  werkgever net een stapje verder om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken?

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle prijs. Ook zullen er vanuit de verschillende aangesloten regionetwerken trotse regionale winnaars worden benoemd. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een perfecte city e-bike van Muto!

Doe snel mee!

Wat maakt uw werkgever nou zo bijzonder? Deel uw verhaal en zorg dat de Zo Werkt Het award binnenkort bij jullie op kantoor staat! Meedoen is heel gemakkelijk! Klik op de knop en nomineer uw werkgever. Op 16 maart worden de winnende werkgevers en werknemers bekend gemaakt. 

Menu