Werkgever in regio Zwolle? Doe de gratis Mobiliteitsscan

Hoe staat uw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar kunt u kosten besparen? Wat zijn uw voordelen? Hoe kunt u uw mobiliteitsbeleid goed inrichten voor de toekomst? Met de mobiliteitsscan van Twente Mobiel wordt dit in één keer duidelijk. Aan de hand van deze scan worden besparingsmaatregelen voorgesteld die:

  • het werken en reizen van uw medewerkers veiliger, duurzamer en gezonder maken
  • uw impact op het klimaat verminderen
  • én die u geld besparen.

Mobiliteitsscan in 4 stappen

Onze mobiliteitsmakelaars helpen u in 4, simpele stappen:

  1. Vraag de gratis scan aan bij onze mobiliteitsmakelaars: wij bekijken samen met u of de scan geschikt is voor uw organisatie.
  2. Wij analyseren de woon-werk afstand van uw medewerkers.
  3. Wij maken een concreet advies en plan van aanpak.
  4. Wij ontwikkelen samen een strategie waarmee u snel en flexibel kunt inspelen op de veranderingen. Nu en in de toekomst.

Belangrijke note: onze dienstverlening is kosteloos dankzij hulp van de overheid.

Maak nu kosteloos een afspraak voor een adviesgesprek

Samen slimmer en duurzamer

Wanneer u tot actie wilt overgaan, helpen wij u daar ook bij. Dit doen wij door het geven van een financiële impuls middels een subsidie, het samen organiseren van acties en het faciliteren van duurzame mobiliteitsoplossingen.

Voor wie?

De Mobiliteitsscan is dé tool voor elke werkgever die in de provincie Overijssel* gevestigd is. Met deze scan krijgt u antwoord op vragen als: Hoeveel kosten kan ik besparen? Welke manieren van reizen en werken passen het beste bij mijn medewerkers? Welke opties zijn er voor fietsstimulering? Waarvoor kan ik subsidie krijgen? Hoe draagt mijn organisatie bij aan CO2-reductie? U kunt direct aan de slag met maatregelen die passen bij uw organisatie.

Werkgever in Overijssel?

Vraag de scan aan. Wilt u ook snel aan de slag met uw mobiliteit? En kosten besparen? Wij helpen u binnen 4 weken deskundig, concreet en kosteloos op weg! Neem dus snel contact op voor een mobiliteitsscan en/of een adviesgesprek.

*Bent u gevestigd in Deventer, dan valt u onder de Cleantech regio (link: https://www.cleantechregio.nl).

Menu