Is uw mobiliteitsbeleid coronaproof? Wij helpen u in 4 weken concreet op weg.

Ruim 60% van de medewerkers werkt al maanden thuis, maar er komt een tijd dat we weer naar het werk gaan reizen. Hoe ziet dit eruit? En hoe kunt u hier als werkgever mee omgaan? Mogen uw medewerkers zo nog met het OV reizen? En afhankelijk van die keuze, wat doet u voor medewerkers die afhankelijk zijn van het OV? (Tijdelijke) herijking van uw mobiliteitsbeleid lijkt nodig. Vaste reiskostenvergoedingen zijn kostbaar, reizen per OV is niet meer of beperkt mogelijk of een stuk minder aantrekkelijk en wellicht zet u juist nu extra in op fiets of zelfs short lease en taxi.

1. Samenstellen compact team

We vormen samen een team met alle benodigde betrokkenen in uw organisatie.

2. Postcode analyse

We analyseren de woon-werk afstand van uw medewerkers.

3. Plan van aanpak

We maken een concreet advies en plan van aanpak.

4. Future-proof strategie

We ontwikkelen samen een strategie waarmee u snel en flexibel kunt inspelen op de veranderingen. Nu en in de toekomst.

5. Kosteloos

Onze dienstverlening is kosteloos dankzij hulp van de overheid.

Werknemers zijn enthousiast

In de afgelopen weken is het protocol gedeeld en besproken met meerdere werkgevers en parkmanagers. Uit deze gesprekken blijkt dat werkgevers heel graag aan de slag willen met hun mobiliteit en dat het protocol hierbij een uitkomst biedt.

In het protocol worden diverse stappen onderscheiden, gebaseerd op de afstand van het woon-werkverkeer. Twente Mobiel en Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle ondersteunen werkgevers bij het toepassen van dit protocol. Hiervoor zijn diverse concrete maatregelen, projecten en zelfs een subsidie direct inzetbaar! Op die manier kunnen wij werkgevers snel en doelgericht helpen met maatwerkoplossingen.

Wilt u ook geholpen worden?

Wilt u ook snel aan de slag om uw mobiliteit corona-proof te maken? Wij helpen u binnen 4 weken deskundig, concreet en kosteloos op weg! Neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaars Arnold Helfrich of René Teeuwen via info@twentemobiel.nl.

Menu