Gaat u fietsend terug naar kantoor?

Fietsen naar uw werk is gezond, goedkoop en duurzaam. Wij bieden u en uw medewerkers de mogelijkheid om een week lang gratis en vrijblijvend een e-bike of speed pedelec te proberen voor woon-werkverkeer. Meld u aan en ervaar de vele voordelen.

Duurzaam naar kantoor

De komende maanden gaan mensen weer (deels) terug naar kantoor, een mooie gelegenheid om tijdens deze nieuwe start mensen te stimuleren om te fietsen. Juist nu kunt u hier op inspelen bij uw werknemers. 

Bovendien woont de helft van de medewerkers in Overijssel binnen 15 km van zijn of haar werk. De fiets is zeker tot die afstand een alternatief. Het is gezond, goedkoop en goed voor het milieu.

Waarom een e-bike of speed pedelec proberen?

Fietsen naar het werk doet wonderen voor uw lichaam en geest. Naar uw werk fietsen zorgt ervoor dat u fris en fruitig aankomt op het werk. Als u de dag begint met een fietstocht, kunt u bij aankomst op het werk meteen aan de slag. 

Het fietsen warmt uw lijf op en geeft uw hersenen extra zuurstof. En daarmee krijg t u de scherpte die u nodig heeft om die ochtenduren optimaal te benutten. In de ochtend bent u immers het meest productief en het best in staat uitdagende taken uit te voeren.

Wanneer u thuiskomt, staat u na een drukke werkdag weer ‘’uit’’en is uw hoofd leeg. Bovendien voelt u zich fitter, bespaart u kosten en is het veel duurzamer dan de uitlaatgassen van uw auto. 

Wilt u het vrijblijvend proberen? Probeer nu gratis een week lang fietsen naar uw werk met onze actie Proefrijden.

Meld u aan

Wilt een week lang gratis en vrijblijvend een speed pedelec of e-bike proberen?

Menu