Onze fietsprojecten

Fietskeuze

Bij SDM Zwolle hebben wij diverse fietsprojecten waarmee wij u kosteloos kunnen helpen. Wilt u participeren met een fietsproject? Bekijk dan ons aanbod.

Of heeft u zelf een ander innovatief idee voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes is de meest succesvolle fietsactie van Nederland. Afgelopen jaar deden 5.000 medewerkers en 330 bedrijven mee om zo vaak mogelijk de fiets te pakken naar het werk. In 2020 wordt deze actie herhaald. Zorg dat uw bedrijf er (weer) bij is en meld u aan op onze wachtlijst.

Fietsmissie: Kies de Fiets

Vindt u de fietsen ook belangrijk? Meld u dan als werkgever aan om 10% meer mensen op de fiets te krijgen, en ontvang een gratis communicatie-toolkit van Kies de fiets! Dit is een initiatief van Minister Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat.

Gratis e-bike

Bij de actie Proefrijden kunnen u en uw werknemers een week gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietsenwinkel. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Zwolle of Twente. Aanmelden kan via de website van Fietsen Werkt! Deze e-bike kunt u bij uw lokale fietsenwinkel ophalen.

Deelfietsen

Werkgeversaanpak Regio Zwolle stimuleert deelfietsen in de regio. Bespaar tijd, geld en maak samen met ons de regio bereikbaarder. Samen met u willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde en bereikbare regio. Veel mensen gebruiken al een fiets als ze zich in de grote stad willen verplaatsen. Bent u de volgende?

Menu