Fietsprojecten in regio Zwolle

“Wist u dat fietsende medewerkers gemiddeld 1 tot 2 dagen per jaar minder vaak ziek zijn dan de niet-fietsers? Ook zijn zij over het algemeen fitter en productiever op het werk.”

Fietsen voor woon-werkverkeer

Fietsen voor woon-werkverkeer scoort in regio Zwolle. Wist u dat fietsende medewerkers gemiddeld 1 tot 2 dagen per jaar minder vaak ziek zijn dan de niet-fietsers? Ook zijn zij over het algemeen fitter en productiever op het werk.

Wij van regio Zwolle Mobiel helpen u met diverse projecten om uw werknemers op de fiets te krijgen.

Regio Zwolle probeert op verschillende manieren het fietsgebruik aantrekkelijker te maken en zo het autogebruik in de spits te verminderen. Zo helpen wij met  een fietscampagne, de OV-fiets, elektrische fietsen of de fietsrouteplanner om het fietsen nog aantrekkelijker te maken.

Voordelen voor u als werkgever

  • Gezonde, vitale medewerkers
  • Minder parkeerproblemen
  • Aantrekkelijk werkgeverschap; meer keuzevrijheid voor medewerkers
  • Mogelijk bespaart u kosten

Welk project spreekt u aan?

Bekijk onze diverse projecten. Wij staan voor u klaar met e-bikes, deelfietsen, fietsmaatjes en veel meer! Heeft u zelf een idee voor een project? Laat het ons weten. Wij sparren graag samen met u.

Wilt u meer informatie of instappen in een actueel project?

Fietsprojecten voor werkgevers in regio Zwolle

Als werkgever kunt u uit verschillende fietsprojecten kiezen die wij samen met u oppakken. Heeft u als organisatie ambitie om duurzaam te ondernemen, kosten te besparen en gezondheid te stimuleren voor medewerkers? Kies dan één van onze fietsprojecten. Heeft u zelf een idee? Neem dan contact op met ons.

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes is de meest succesvolle fietsactie van Nederland. Afgelopen editie deden 5.000 medewerkers en 330 bedrijven mee om zo vaak mogelijk de fiets te pakken naar het werk. Na de coronapandemie wordt deze actie herhaald. Ook meedoen? Zorg dat uw bedrijf er (weer) bij is en meld u aan op onze wachtlijst.

Proefrijden E-bikes

Proefrijden is een leuke, gezonde én laagdrempelige manier om kennis te maken met de elektrische fiets als vervoersmiddel. Bij de actie Proefrijden kunnen forenzen een week gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietshandelaar.

Meld u aan via onderstaande knop om vrijblijvend te proberen hoe de e-bike voor u en uw medewerkers bevalt!

Deelfiets zwolle

Deelfietsen in Zwolle

Deelfiets Nederland is een platform die deelfietsen (e-bikes) aanbiedt. Voor een vaste prijs per maand kunt u als werkgever gebruik maken van deze elektrische fietsen. De elektrische fietsen van Deelfiets Nederland kunt u in verschillende Overijsselse steden zoals Kampen en Zwolle.

Maken uw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor uw organisatie. Zo staan uw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid.

Proefrijden Speed Pedelec

Proefrijden is een leuke, gezonde én laagdrempelige manier om kennis te maken met de speed pedelec als vervoersmiddel. Bij de actie Proefrijden Speed Pedelec kunnen uw medewerkers een week gratis een speed pedelec proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Zwolle.

Meld u aan via onderstaande knop om vrijblijvend te proberen hoe de speed pedelec voor u bevalt!

Kies de fiets

Fietsmissie

Vindt u de fietsen ook belangrijk? Meld u dan als werkgever aan om 10% meer mensen op de fiets te krijgen, en ontvang een gratis communicatie-toolkit van Kies de fiets!

Dit is een initiatief van Minister Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat.

Deel uw Zwolse fietsactie

Heeft u zelf een idee of een bestaande actie om uw medewerkers te stimuleren om te fietsen? Dan horen wij het graag van u

Menu