Mobiliteitscan

Het aanpakken en optimaliseren van uw mobiliteitsbeleid is een intensief proces. Waar moet uw organisatie beginnen? In welke fase zit uw organisatie? Wat zijn de voordelen? Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak binnen uw organisatie? En wat is er fiscaal allemaal (on)mogelijk? Veel vragen waar wij u vol overgave mee kunnen helpen.

Experts slimme en duurzame mobiliteit

De adviseurs van SDM Zwolle zijn expert op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. U wordt geholpen om de juiste doelstelling te formuleren! Zij analyseren uw organisatie en geven u gedegen inzicht en advies waar de kansen liggen voor uw organisatie. Snelle resultaten en duurzame veranderingen, wij kijken naar de korte- en lange termijn, zodat uw organisatie de beste resultaten behaald.

Financiƫle impuls

Wanneer u tot actie wil overgaan, helpen wij u daar ook bij als partner van SDM Zwolle! Dit doen wij door het geven van een financiƫle impuls middels een subsidie, het samen organiseren van acties en het faciliteren van een interessant netwerk.

Vrijblijvend kennismaken

Vrijblijvend kennismaken en ontdekken welke kansen uw organisatie heeft op het gebied van mobiliteit? Neem dan contact op voor een mobiliteitscan en adviesgesprek.

Mobiliteitscan aanvragen?

    Persoongegevens    Over de organisatie    Menu