Inspireer ons en uw collega’s met uw corona-aanpak!

De afgelopen maanden werden we allemaal overrompeld door de wereldwijde coronapandemie en dan vooral de gevolgen voor alles wat we allemaal zo vanzelfsprekend vonden. Ineens werkten we bijna allemaal dagelijks vanuit huis en moesten we buiten overal 1,5 meter afstand houden. Wij vragen u om uw verhaal te delen.

Ook voor werkgevers was dit een hele lastige periode. En nog steeds. Inmiddels weten we dat de gevolgen van de coronapandemie nog lang voelbaar zijn. We zien ook steeds meer mooie en concrete voorbeelden van werkgevers die deze gevolgen doorvoeren in hun beleid. Door andere werkwijzen, afspraken of aanpassingen waarmee ze als bedrijf dit coronavirus te lijf gaan! En omzetten in nieuwe kansen.

Deel uw verhaal met ons

Wij zijn op zoek naar deze mooie voorbeelden op het gebied van werken en reizen! Of het nu gaat om iets kleins of juist iets heel omvangrijks. We willen ze graag zien. Daarom roepen we alle werkgevers in Overijssel op om te laten zien hoe zij van deze crisis toch weer het beste maken.

Laten we elkaar inspireren en stimuleren door deze voorbeelden met elkaar te delen. Samen staan we sterker! Geef uw voorbeeld door via info@werkgeversaanpakmobiliteitregiozwolle.nl en wie weet nemen wij contact met u op voor een interview en portret voor deze verhalen-reeks.

Menu