De Vitaliteits-vervoersladder versus de Corona-vervoersladder

In de nieuwe en huidige coronawerkelijkheid is het niet meer zo vanzelfsprekend dat we straks weer naar ons werk reizen, zoals we dat gewend waren. Hoe gaat dat straks, als de maatregelen weer versoepeld worden?

Kunnen we straks zonder risico met het openbaar vervoer reizen? Er zijn meerdere artikelen die op deze vragen ingaan. Deze artikelen willen we graag met u delen.

Artikel ‘Maakt u straks werk van thuiswerken’

De coronacrisis plus alle bijbehorende maatregelen zette onze woonwerk-wereld de afgelopen weken compleet op z’n kop. Hoe houdt u de positieve kanten vast, ook als we straks weer ‘normaal’ mogen werken en reizen? Linda Blankenstein schreef hierover een interessant en nuttig artikel.

Dit artikel leest u hier

Artikel ‘Hoe reizen uw medewerkers naar het werk in de 1,5 meter economie?’

Tijdens de coronapandemie houden we massaal 1,5 meter afstand. Maar wat als we straks weer ‘gewoon’ naar ons werk gaan? Welke strategieën kunt u volgen om dit risico te beperken en wat betekent dit voor uw beleid? Kern van het artikel is de corona-vervoersladder. Hoe reist u straks corona-veilig naar kantoor? En hoe gaat u als werkgever hier mee om?

U kunt het artikel hier lezen.

Deze artikelen zijn geschreven door/in samenwerking met Syndesmo. Wilt u sparren over de mogelijkheden en goed inzicht krijgen in de consequenties van bovenstaande scenario’s op uw medewerkers, kosten en bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op.

Menu