Leer van anderen

Veel collega’s van u hebben in de afgelopen jaren al vele succesvolle acties en projecten met ons gerealiseerd. De resultaten delen we graag met u, zodat u hiermee in uw eigen organisatie aan de slag kunt.

Wilt u ook slimmer omgaan met duurzame mobiliteit? Lees hieronder de ervaringen en tips van andere bedrijven in regio Zwolle die u al voorgingen. Laat u inspireren door deze voorbeelden. Wie weet staat uw project hier straks ook tussen?

Filter op:

E-bikeactie zorgt voor verbeterde vitaliteit werknemers Drukkerij Zalsman

Bij Drukkerij Zalsman kunnen medewerkers tegen gereduceerd tarief én met een renteloze lening een elektrische fiets aanschaffen. De financiering van de fietsen wordt mogelijk gemaakt door de werkgever. De renteloze lening wordt in 3 jaar terugbetaald via de reiskostenvergoeding (zodoende blijft ‘t geheel buiten de WKR) en dankzij een subsidie van het Rijk en een korting van de fietsleverancier van Dijk Bikes wordt het nog aantrekkelijker. Ook iets voor u? Effecten  De actie heeft een positief effect op de vitaliteit van de medewerkers. De medewerkers bij Zalsman zijn gemiddeld 6 kilo...

Fietsmaatjes werkt en blijft werken!

De fietsactie Fietsmaatjes is achter de rug. Sinds de start van deze duurzame fietsactie pakken ruim 5.000 medewerkers van zo’n 300 Overijsselse werkgevers de fiets. En de resultaten zijn fantastisch.

De Zwolse Deelfiets

De Zwolse Deelfiets Wie wel eens met de trein reist, weet dat het soms lastig is om een parkeerplek voor je fiets te vinden. Een deelfiets kan hierbij uitkomst bieden. Vaak zijn er voor deze fietsen speciale parkeerplekken ingericht. Probeer de...

Menu