Test GRATIS een e-bike of speed pedelec!

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord over onze fiets-probeer-weken. Deze actie is voor medewerkers die met de auto naar het werk reizen met een woon-werkafstand van ongeveer 15km en verder.

Een week lang krijgen uw medewerkers een eigen e-bike of speedpedelec tot hun beschikking. Doet u mee aan deze actie, dan gaat u zelf ervaren of de voordelen van een e-bike of speedpedelec waar zijn.

– Comfortabel: licht en comfortabel fietsen dankzij elektrische ondersteuning. Ook met tegenwind.
– Ideaal voor korte en langere afstanden: ongemerkt afstanden afleggen zonder vermoeid of bezweet te raken.
– Snel: qua reistijd concurrerend met andere vervoermiddelen. Geen tijdverlies door files.
– Praktisch: wendbaar in de stad en geen parkeerproblemen.
– Voordelig: met een elektrische fiets bespaar je op kosten als brandstof en parkeergeld.
– Medewerkers dragen bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot.
– Fitte en productievere medewerkers door extra lichaamsbeweging.

Waar kiest u uit?

E-bikes

Speedpedelecs

Nog enkele weken vrij
Voor dit jaar zijn er nog slechts enkele weken beschikbaar om deel te nemen aan deze mooie actie. Het hele jaar hebben allerlei bedrijven en organisaties zich aangemeld om zelf of hun medewerkers kennis te laten maken met de e-bike of speed pedelec. En van week 48 tot en met week 52 van dit jaar zijn de fietsen nog beschikbaar. Wilt u als werkgever deze actie inzetten voor uw medewerkers, neem dan snel contact op en mis deze kans niet!

Hoe werkt het?                                     
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op . Als alles geregeld is, wordt de probeerpool maximaal één maand bij uw bedrijf geplaatst. Tijdens deze periode kunnen uw medewerkers gedurende één week gratis een fiets naar keuze testen.

De deelnemers gaan na de testweek hun ervaringen met ons delen. En tijdens de week vragen we de deelnemers om hun ritten te registreren via de SMART-app.

Menu