Probeer een week lang gratis een elektrische vrachtfiets en krijg korting op de aanschaf

Vrachtfiets

Bent u ondernemer uit de regio Zwolle Kampen, Stedendriehoek of Twente? Vervoert u (bijna) dagelijks pakketjes of andere zaken met een (vracht)auto of busje door de stad? Dan is deze actie misschien wat voor u! Probeer eens een week lang gratis een elektrische vrachtfiets. De slimme krachtpatser voor transport. Bevalt ie? Dan krijgt u van ons korting op de aanschaf van uw eerste vrachtfiets.  De actie start in de regio Zwolle Kampen, maar als ondernemer uit de regio Twente of Stedendriehoek kunt u zich ook alvast aanmelden. De actie start namelijk in het nieuwe jaar ook bij u in de regio! In Twente ( Enschede) loopt de actie in  februari en maart  en in Stedendriehoek  in april en mei.

Meedoen? Vul het aanmeldformulier onderaan deze pagina in

Waarom een vrachtfiets?
Een vrachtfiets is in de (binnen)stad minstens net zo snel ter plekke als een bestelwagen, hij komt ook op plaatsen waar u met de auto soms niet eens kunt komen. De vrachtfiets is milieuvriendelijk en ook nog eens goedkoper in gebruik. Een groot deel van de goederen die in en uit de stad worden gebracht, kan in principe met een vrachtfiets worden vervoerd. De Urban Arrow Cargo L heeft een laadvermogen van 125 kg. De Centaur Cargo City Moutain XL en de Centaur Cargo Carve Mauntain kunnen maximaal 80 kg vervoeren en met de Busy Bike trailer vervoert u tot 150 kg.

Wat houdt de actie in?
U kunt een week gratis een vrachtfiets uitproberen van Urban Arrow, Centaur Cargo of de trailer van BusyBike in combinatie met een elektrische fiets van Scholten Fietsgoed.nl.

Urban Arrow Cargo L

Centaur Cargo City Mountain XL

Centaur Cargo Carve Mountain

Fiets + Trailer (combinatie). Met trailer van Busy Bike en voor de actie in Zwolle een bijpassende elektrische fiets van Scholten Fietsgoed.nl.

Bevalt de fiets en/of trailer?
Dan kunt u de fiets of trailer extra aantrekkelijk kopen of leasen via een van de volgende aanbieders: Scholten Fietsgoed.nl, Urban Arrow, Centaur, BusyBike. U komt in aanmerking voor de subsidie als u kunt aantonen dat u de fiets inzet ter vervanging van een auto.  U krijgt dan maximaal 1500 euro subsidie op de vrachtfiets of op de fiets + trailer. De subsidie geldt  voor maximaal één fiets(combinatie) en mag niet meer bedragen dan 50% van de aanschafwaarde (excl. BTW). Er zijn in de regio Zwolle maximaal 7 fietsen (of fiets + trailer) beschikbaar. Besteedt u uw vervoer liever uit? Dan kunnen we voor u een maatwerktraject verzorgen met bijvoorbeeld een fietskoerier. Voor de actie in Zwolle en Kampen verzorgt ​Scholten de uitgifte, de inname en het onderhoud van alle fietsen en/of fiets met trailer.

Wilt u deelnemen?
Vul dan het onderstaande formulier in. Een van de logistieke makelaars neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie
Bent u ondernemer in de regio Zwolle Kampen en gebruikt u de vrachtfiets ook voor woon-werkverkeer? Dan is het bereikbaarheidsfonds van Beter Benutten Zwolle Kampen misschien iets voor u. Link naar bereikbaarheidsfonds of neem voor meer informatie over het fonds contact op met onze mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich 06 2535 7227 / arnold.helfrich@enmorgen.nl

Heeft u vragen over deze actie?
Neemt u dan contact op met één van de logistieke makelaars:
Voor regio Twente en Zwolle Kampen: Miranda Volker 06 4671 8482 / m.volker@overijssel.nl
Voor regio Stedendriehoek: Freek Boele 06 1943 7335 /  freek.boele@slimreizenstedendriehoek.nl

De aanbieders

Centaur Cargo
Centaur Cargo biedt duurzame en betaalbare elektrische bakfietsen die bijdragen aan een leefbare en bereikbare stad. We zijn een jonge, enthousiaste spin-off van Babboe BV, dé Europees marktleider in familiebakfietsen. Centaur Cargo zet deze jarenlange kennis en ervaring van bakfietsen in om het bedrijfsleven en overheidsinstanties te voorzien van slimme, betaalbare ‘last mile solutions’. We bieden een groeiend assortiment aan kwalitatief hoogwaardige bakfietsen die op snelle, stille en effectieve wijze vormgeven aan de stadslogistiek van de 21e eeuw. www.centaurcargo.com

Urban Arrow
Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen. Wij maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen we het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen trouwens we niet alleen voor Nederland. We willen ook de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn we inmiddels al actief in 18 landen. www.urbanarrow.com

Busybike
Busybike bouwt (koel)bakken en grote fietsaanhangers voor de professionele markt. De bakken en fietsaanhangers zijn leverbaar in diverse maten. “Busybike, Laat je fiets het werk doen!” www.busybike.com – 06 4358 3255 – info@busybike.com

Scholten Fietsgoed
Scholten Fietsgoed is al meer dan 75 jaar lang een betrouwbare fietsenwinkel in Zwolle die staat voor een uitstekende service en kwaliteit. Met 3 filialen, meer dan 20 enthousiaste werknemers en een uitgebreid assortiment A-merken vervult Scholten een grote rol in de regio. Een goed advies, een betrouwbare werkplaats met ervaren monteurs en een juist assortiment zijn hiervoor het uitgangspunt. Ook in de afgelopen jaren heeft Scholten Fietsgoed weer flink geïnvesteerd in winkel, werkplaats en scholing van personeel, om te voldoen aan de grote vraag naar Elektrische (vracht)fietsen. Met Urban Arrow en Centaur is Scholten dealer van de beste merken vrachtfietsen.

 

 

Inschrijfformulier Vrachtfietsactie

Door ondertekening van dit formulier ga ik ermee  akkoord dat mijn ritten met de vrachtfiets geregistreerd worden voor analyse doeleinden. Ik zal de vrachtfiets 7 dagen na ondergenoemde datum retourneren en de bijgeleverde vragenlijst invullen met betrekking tot de ervaring.Beter Benutten Zwolle-Kampen en de partners in het project “Vrachtfiets proberen” kunnen op geen enkele manier door mij  aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan door het gebruik van de vrachtfiets.

{chronoforms6}aanmeldformulier-vrachtfiets{/chronoforms6}
Menu