Stappenplan Duurzaam Mobiliteitsprotocol regio Zwolle

Het kabinet roept werkend Nederland om nog steeds zoveel mogelijk thuis te werken. En, wanneer dat niet kan, anders te reizen. Op een veilige, verantwoorde en duurzame manier. De zomervakantie is afgelopen en de meeste mensen zijn weer aan het werk. Dit is hét moment om werken en reizen nu en in de toekomst anders te organiseren.

Wilt u serieus aan de slag om uw beleid hierop aan te passen? En meteen toekomstbestendig te maken? Dan ontkomt u niet aan de implementatie van het Duurzaam Mobiliteitsprotocol. Hoe pakt u het slim aan? Waar moet u rekening mee houden? Hoe richt u uw mobiliteitsbeleid zo duurzaam, flexibel en vitaal mogelijk in?

In dit stappenplan ‘Duurzaam Mobiliteitsprotocol’ geven wij u de handvatten, voordelen en tips! Zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan. Ook na de coronaperiode, want het werken en reizen is blijvend veranderd.

Samen werken aan duurzame mobiliteit.

Wij bieden u diverse acties, begeleiding en advies en zelfs een subsidie waar u kosteloos gebruik van kunt maken. U leest er alles over in het stappenplan. Klaar om aan de slag te gaan?

Extra tips & maatregelen voor werkgevers in regio Zwolle

Wilt u naast dit stappenplan Duurzaam Mobiliteitsprotocol meer informatie hebben over hoe u uw werknemers kunt inspireren om maatregelen te nemen? U vindt uitgebreide informatie over mogelijke tips & maatregelen die u kunt ondernemen op deze pagina.

Menu