Reist u toch voor uw woon-werkverkeer?

De eerste stap naar flexibele en veilige mobiliteit is om zoveel mogelijk thuis te werken. Zoals u weet, is thuiswerken nog steeds de norm zolang corona heerst. Dit blijft op dit moment het nummer 1 advies. Daarnaast is thuiswerken het meest kostenbesparend als het gaat om de kosten van uw woon-werkverkeer.

Uiteraard zijn er ook medewerkers die (ondanks de maatregelen) toch moeten deelnemen aan het woon-werkverkeer. Als uw medewerkers toch naar het werk reizen, wat is dan het voordeligste vervoermiddel? Om antwoord te krijgen op deze vraag, kunnen zij gebruik maken van Pendle.nl. Deze online tool brengt gemakkelijk en overzichtelijk de kosten van het woon-werkverkeer in beeld.

Bereken dan uw goedkoopste vervoermiddel!

Een goede berekening maken van de kosten is vaak lastig. Voor reistijd kijkt men naar Google Maps, Routeplanner of 9292OV. Gemak is helemaal afhankelijk van uw voorkeur en uw persoonlijke situatie. Maar die kosten? Deze tool berekent wat het meest voordelig voor u en uw medewerker is.

Vaak denkt men alleen aan de brandstofkosten, terwijl dit maar een onderdeel is. Door alle kosten van uw huidige vervoermiddel naast andere vervoermiddelen te zetten, kunt u de kosten onderling vergelijken. Mogelijk komen er verrassende resultaten uit wat u doet kiezen voor een ander vervoermiddel! Uw medewerkers kunnen kiezen uit de Quick scan of de Uitgebreide scan.

Ga naar www.pendle.nl voor meer informatie of om de opties te berekenen.

Menu