Alle thema’s

Wilt u bijdrage aan een gezond milieu? En tegelijkertijd geld besparen? Hoe kunt u uw werknemers stimuleren om de fiets te pakken of het OV te nemen? Wij kunnen u vrijblijvend helpen met uw mobiliteitsmanagement. Wij hebben al veel acties uitgevoerd en ons partnernetwerk breidt zich continue uit.

Bekijk onze thema’s waar u geholpen bij wilt worden.

Bereikbaarheid

Voor economische groei en een aantrekkelijke omgeving om te werken is het belangrijk dat mensen en goederen slim, duurzaam en veilig op hun plek van bestemming komen.

Goed werkgeversschap

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap is van essentieel belang om medewerkers te binden en te behouden. Mobiliteit heeft een groot effect en vele voordelen!

Fietsen in Zwolle

Vervoerkeuzes

Alternatieve vervoersmogelijkheden voor de auto zorgen voor een betere bereikbaarheid, duurzaamheid, vitale medewerkers, kostenbesparing en goed werkgeverschap. Waar kiest u voor?

Duurzaamheid

Verduurzamen heeft positieve invloed op uw organisatie. Het zorgt voor minder CO2-uitstoot en minder verspilling van grondstoffen. En het mooie is, dat u met dezelfde maatregelen vaak kosten bespaart en de vitaliteit van uw medewerkers stimuleert.

Veiligheid

Regelingen

Wij helpen werkgevers bij een toekomstbestendig en duurzaam mobiliteitsbeleid. Dit doen wij met inzet van maatwerk oplossingen, adviezen, stimulerende acties en campagnes. Maar ook met subsidies en informatie over andere regelingen.

Vitaliteit

Vitale medewerkers zijn bewezen productiever, gelukkiger en tot wel 2 dagen per jaar minder ziek. Lees interessante artikelen, praktijkervaringen van andere werkgevers of meld u aan voor onze actuele acties.

Menu