Webinar Mobiliteitsbeleid in de 1,5 meter samenleving

20 mei 2020 10:00

Langzaam komt Nederland weer in beweging, maar het advies is nog altijd werk zoveel mogelijk vanuit huis. Ga je wel een keer op pad dan heeft corona voorlopig nog een grote impact over hoe we reizen. Nu werken we massaal thuis, maar er komt een tijd dat we weer naar het werk gaan reizen. Hoe ziet dit eruit? En hoe kun je hier als werkgever mee omgaan?

Mogen uw medewerkers zo nog met het OV reizen? En afhankelijk van die keuze, wat doet u voor medewerkers die afhankelijk zijn van het OV? (Tijdelijke) herijking van uw mobiliteitsbeleid lijkt nodig. Vaste reiskostenvergoedingen zijn kostbaar, reizen per OV is niet meer mogelijk of een stuk minder aantrekkelijk en wellicht zet u juist nu extra in op fiets of zelfs short lease en taxi.

Tijdens dit webinar gaan onze mobiliteitsmakelaars Arnold Helfrich en René Teeuwen in op de mogelijkheden die u als werkgever heeft aan de hand van het nieuwe Mobiliteitsprotocol dat de provincie Overijssel heeft ontwikkeld.

Arnold Helfrich en René Teeuwen

Arnold en René zijn als mobiliteitsmakelaar verbonden aan de werkgeversaanpak Overijssel. Vanuit die aanpak adviseren zij samen met hun collega’s ruim 400 werkgevers bij het verslimmen en verduurzamen van het mobiliteitsbeleid. Arnold en René staan bekend als creatievelingen met een bruisende dosis aan energie. Ze gaan graag aan de slag om de belangen van verschillende betrokken partijen binnen het werkveld van Slim Werken Slim Reizen te verbinden. Hierbij stellen zij regelmatig de vraag, waarom doen we dit eigenlijk? 

Meld u aan!

Wilt u deze interactieve webinar niet missen? Schrijf u dan nu in! U krijgt een bevestiging van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u de webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u de webinar terug kunt kijken!

Menu