Digitaal Kenniscafé MaaS en Gedragsverandering

24 juni 2020 14:00

KNV, CROW, en het ministerie van IenW organiseren in 2020 drie kenniscafés over Mobility as a Service (MaaS). 1e Kenniscafé: MaaS en gedragsverandering

Tijdens deze online bijeenkomst staat MaaS en gedragsverandering centraal. Wil jij hier graag meer over weten en je kennis en ervaring delen? Dan is deze online bijeenkomst iets voor jou!

Onderwerpen die tijdens het Kenniscafé aan bod komen
– MaaS en gedragsverandering (Goudappel Coffeng)
– Disruptie door corona (KIM)
– Ervaringen vanuit een vervoersbedrijf (KNV)

MaaS Twente

Mobility as a Service (MaaS) is een grote verandering ten opzichte van mobiliteit zoals we die nu kennen en ervaren. Daarvoor moeten we anders tegen mobiliteit gaan aankijken. Daarom organiseert CROW samen met KNV en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een reeks kenniscafés.

Met als doel om niet alleen anders tegen mobiliteit aan te kijken, maar ook om andere keuzes te kunnen maken, nieuwe trends te zien én te leren van best practices. Wij nodigen je dan ook graag uit voor het Kennicafé MaaS op 24 juni dat in het teken staat van MaaS en gedragsverandering.

Schrijf u gratis in!

Mobility as a Service (MaaS) is een grote verandering ten opzichte van mobiliteit zoals we die nu kennen en ervaren. Daarvoor moeten we anders tegen mobiliteit gaan aankijken. Wilt u deze bijeenkomst niet missen? Schrijf u in via deze link.

Menu