Thuiswerker & Thuiswerkgever van het Jaar

Wat een bijzonder jaar is 2020. Binnen een paar dagen werkten we massaal thuis. Voor veel mensen was het meteen de eerste kennismaking met thuiswerken. Voor anderen bekend terrein. Een praatje bij de koffiemachine met collega’s zat er even niet in. In plaats daarvan videobelden we wat af.

Een jaar vol thuiswerkers dus. Daarom gaan wij, samen met onze digitale collega’s Tim en Sofie, op zoek naar dé thuiswerker van het jaar. Een collega, vriend, buurman of familielid die u helpt bij het thuiswerken en u op weg hielp. De thuiswerker die een voorbeeld is voor andere (nog niet) thuiswerkers.

En niet alleen dat… We gaan ook op zoek naar de Thuiswerkgever van het jaar!

Maakte uw werkgever het mogelijk om thuis te werken? Zorgde hij/zij voor de juiste spullen? Of was hij daar wanneer het nodig was?

Of…

Heeft u een collega of werkgever die hét goede voorbeeld is op het gebied van thuiswerken? Die zijn of haar collega’s super goed op weg heeft geholpen en altijd voor u klaar staat als u een vraag heeft over techniek? Of die collega die u altijd weer zo goed weet op te peppen?

Geef hem of haar dan op als “Thuiswerker of Thuiswerkgever van het Jaar”. Diegene maakt dan niet alleen kans op de befaamde titel, maar ook op een heel leuk thuiswerkpakket.

Wie nomineert u tot ‘Thuiswerker en Thuiswerkgever van het jaar’? 

Breng uw stem uit en verkies uw collega en werkgever tot Thuiswerker & Thuiswerkgever van het Jaar. U heeft tot 16 december de tijd om uw nominaties door te sturen.

Spelregels

  • Aanmelden kan tot en met 16 december 2020.
  • De winnaar ontvangt naast de titel Thuiswerker of Thuiswerkgever van het jaar, een Tim en Sofie thuiswerkpakket.
  • Wij nemen contact op met jouw als aanmelder om de winnende Thuiswerker of Thuiswerkgever te verrassen.
  • De deelnemers (winnaars en genomineerden) kunnen worden benaderd voor een interview.
  • Genomineerden dienen werkzaam te zijn in de provincie Overijssel.
Menu