Proefrijden Speed Pedelec in regio Zwolle

Proefrijden Speed Pedelec

Probeer kosteloos een speed pedelec in regio Zwolle

Zeker in coronatijd is het goed om, áls u moet reizen, gezond en duurzaam naar het werk te reizen. Probeer daarom een week lang kosteloos een pijlsnelle speed pedelec uit. Haal snelheden tot wel 45km/u. Uiteraard krijgt u er een helm bij.

Het is een leuke én laagdrempelige manier voor onze partners om kennis te maken met dit vervoermiddel. Wist u dat u met een speed pedelec een afstand van 15 tot 40 kilometer goed kunt afleggen, én dat dit vaak sneller is dan de auto? Zo kunt u de nieuwe fietsverbinding Zwolle-Dalfsen fietsen. Maar ook vanuit Staphorst is Zwolle bereikbaar per fietssnelweg. Zeker met snelle fietsen!

Het mooie? Deze actie is kosteloos.

Wat houdt het in?

Bij de actie Proefrijden Speed Pedelec kunnen uw medewerkers een week gratis een speed pedelec proberen. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in West-Overijssel.  Meedoen?

Meld u aan via een klik op uw bedrijfslogo. Staat uw logo hier niet tussen? Dan doet uw organisatie nog niet mee met onze actie.

U kunt uw medewerkers niet dwingen om duurzame en gezonde keuzes te maken. Maar u kunt ze wel bewust maken van andere vormen van vervoer. Met deze kosteloze actie is dit uw kans om uw medewerkers bewust te maken van aantrekkelijke vervoerskeuzes, zoals deze speed pedelec. Snel, duurzaam en gezond!

Onze partners

Onze partners doen al mee met de actie. Werkt u bij één van deze organisaties? Klik op het desbetreffende logo en vraag een speed pedelec aan.

Speed pedelec een succes bij de politie

De politie ging u voor! Medewerkers van de Politie Eenheid Oost-Nederland hebben een week lang gratis een speed pedelec geprobeerd. De politie wil komend jaar meer speed pedelecs gaan inzetten, want die kunnen veel sneller dan e-bikes. Met snelheden van 45 kilometer per uur kunnen agenten zich erg snel verplaatsen. Uw medewerkers dus ook.

De speed pedelec is een nieuw type voertuig met nieuwe mogelijkheden. Inclusief de voordelen van een fiets. U kunt op locaties komen die lastiger bereikbaar zijn dan met het OV of met de auto. Bovendien kunt u met de speed pedelec sneller rijden dan met de (e-)fiets.

Lees hier meer over deze pilot.

Gerelateerde projecten

Menu