Kennisdeling

Delen is vermenigvuldigen. Dit doen we samen met onze partners. Door het uitwisselen van kennis via diverse manieren en het organiseren van bijeenkomsten realiseren we groei en verbinding op het gebied van mobiliteit.

Kennisdeling biedt voordelen voor organisaties én op grotere schaal in de regio Zwolle.

Ook iets voor u?

  Persoongegevens  Over de organisatie  Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle organiseert daarom ieder jaar diverse (online) bijeenkomsten om kennis te delen en verbindingen tot stand te brengen. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen werkgevers elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezamenlijk nieuwe initiatieven ontplooien. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de nieuwste trends. Wij delen onze kennis via een maandelijkse nieuwsbrief, blogartikelen, webinars en natuurlijk in het persoonlijk contact met uw projectleider/accountmanager.

  Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle wil zoveel mogelijk werkgevers informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit. Zo kunt u, samen met uw werknemers, kiezen voor een oplossing die past binnen uw organisatie. Wij streven ernaar om, samen met u, duurzame mobiliteit in de regio Zwolle te optimaliseren.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief, lees meer over onze cases en projecten of kom naar een van onze (online) evenementen.

  Gerelateerd aanbod

  Menu