Fietsmaatjes

‘Fietsmaatjes’ is een fietsactie van regio Zwolle Mobiel en Twente Mobiel, waarmee collega’s elkaar stimuleren om naar het werk te fietsen. Daarbij krijgen deelnemers voor elke gefietste dag een financiële beloning. Fietsmaatjes is dus: fietsen naar je werk en daar geld mee verdienen. Gezond, goed voor het milieu en leuk voor de portemonnee.

In het najaar starten wij weer met een nieuwe actie. U kunt zich hiervoor alvast aanmelden. Meer informatie over de fietsactie en de vorige editie vindt u op de Fietsmaatjes-pagina.

Ook iets voor u?

  Persoongegevens  Over de organisatie  Fietsmaatjes

  Regio Zwolle Mobiel organiseert de fietsactie in samenwerking met bedrijven in regio Zwolle. Zodra bedrijven zich hebben aangemeld, kunnen medewerkers zich ook aanmelden voor de actie. Aanmelden als bedrijf is dit najaar weer mogelijk.

  Fietsende medewerkers bieden veel voordelen voor bedrijven. Zo zijn fietsers minder ziek dan niet-fietsers; gemiddeld scheelt dat 1 á 2 dagen per jaar. Fietsers zijn dus fitter en productiever. Fietsers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. Kortom, fietsen loont.

  Wilt u meer informatie over de resultaten en meedoen met de volgende actie? Kijk dan op de pagina van Tim en Sofie voor meer informatie.

  Gerelateerd aanbod

  Menu