Ons Acties

Regio Zwolle Mobiel adviseert over het optimaliseren van uw mobiliteitsbeleid. Wij ondersteunen bij de onderzoeksfase, denken mee over passend mobiliteitsbeleid (maatwerk) en we begeleiden u bij de implementatie hiervan.

Goed mobiliteitsbeleid zorgt voor minder autogebruik tijdens de spits, het stimuleren van het fietsgebruik, het besparen van kosten en voor een betere gezondheid van uw medewerkers. We hebben talloze projecten die we ook binnen uw organisatie in kunnen zetten. Voor onze acties en advies hanteren  de volgende uitgangspunten:

  1. Kostenbeheersing
  2. Bereikbaarheid
  3. Duurzaamheid
  4. Vitaliteit

Samen met onze partners hebben wij projecten en acties bedacht en uitgevoerd. Met prachtige resultaten!

Naast maatwerk organiseren wij ook acties en projecten voor open inschrijving. Geheel kosteloos! U ziet ze hieronder. Neem contact op als u een ander idee wilt realiseren.

Filter op:

Subsidie Slimme en Duurzame Mobiliteit

Provincie Overijssel voert een actief subsidiebeleid. Zo ook op het gebied van mobiliteit en CO2 vermindering. Voor 2022 is er voor regio Twente en regio Zwolle weer een aantrekkelijk budget beschikbaar. Met deze subsidie kunnen organisaties en instellingen een eenmalige investering of bijdrage in de kosten krijgen voor activiteiten op het gebied van spitsmijding én CO2-reductie in de provincie Overijssel. Direct meer weten en aanvragen? Ga dan naar https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/mobiliteit/slimme-duurzame/Doel van de subsidie Met een subsidie vanuit provincie Overijssel kunnen ...

Hybride Challenge Week Dag 5 – Hybride Recap Day

We zijn aangekomen bij dag 5! Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week? En nog belangrijker, hoe moeten we nu verder? We bespreken welke inzichten we hebben opgedaan, hoe we hybride werken toe kunnen passen binnen een organisatie maar misschien nog wel het lastigste, hoe krijgen we iedereen hierin op één lijn? We bespreken de topics Thuiswerken, Vitaliteit, Duurzame Mobiliteit. Welke best practices kunnen we meenemen in onze eigen dagelijkse activiteiten?

Hybride Challenge Week Dag 4 – Duurzame Mobiliteit

Hybride werken gaat onder andere over het verdelen van werktijd tussen verschillende locaties. Door niet iedere dag de deur uit te gaan voor het werk, zorgen we ervoor dat werken duurzamer wordt. Niet alleen wordt zo het fileprobleem grotendeels opgelost, maar houden we ook de lucht schoner door minder CO2 uit te stoten. Hoe zorgt u voor een duurzamere manier van werken binnen uw organisatie?

Hybride Challenge Week Dag 3 - Vitaliteit

Hybride werken is pas écht succesvol als het ook bijdraagt aan de vitaliteit van een bedrijf en zijn werknemers. Laat u meenemen in de 60 minuten sessie waarin we topics bespreken als: leefstijl, werkgeluk, werkdruk maar ook de balans tussen werk...

Hybride Challenge Week Dag 2 - Thuiswerken

Laat thuiswerken écht werken! Deze tweede dag nemen we u mee in de wereld van het thuiswerken.  Hoe pakken kleinere organisaties het aan? Wat kunnen we leren van organisaties met 200+ medewerkers? We gaan het gesprek aan deze dag en bespreken to...

Hybride Challenge Week Dag 1 – Hybride Kick On

Wat is hybride werken en hoe zet ik dit in voor mijn organisatie? Wat is de toekomst van thuiswerken? Om deze Hybride Challenge Week goed van start te gaan verwelkomen wij u en uw collega’s graag bij onze eerste live webinar met Q&A. Jan van...

Voucher voor uw thuiswerkplan

Organisatie in Zwolle, Kampen, Raalte of elders in West-Overijssel? Vraag direct een thuiswerkvoucher aan voor uw subsidie. Een aanvraag indienen is snel en eenvoudig en kost max. 2 minuten van uw tijd. De voucher zorgt voor een subsidie, deskundige en een gedegen plan om een nieuwe toekomst te creëren voor het thuiswerken.

Menu