Ons Acties

Regio Zwolle Mobiel adviseert over het optimaliseren van uw mobiliteitsbeleid. Wij ondersteunen bij de onderzoeksfase, denken mee over passend mobiliteitsbeleid (maatwerk) en we begeleiden u bij de implementatie hiervan.

Goed mobiliteitsbeleid zorgt voor minder autogebruik tijdens de spits, het stimuleren van het fietsgebruik, het besparen van kosten en voor een betere gezondheid van uw medewerkers. We hebben talloze projecten die we ook binnen uw organisatie in kunnen zetten. Voor onze acties en advies hanteren  de volgende uitgangspunten:

  1. Kostenbeheersing
  2. Bereikbaarheid
  3. Duurzaamheid
  4. Vitaliteit

Samen met onze partners hebben wij projecten en acties bedacht en uitgevoerd. Met prachtige resultaten!

Naast maatwerk organiseren wij ook acties en projecten voor open inschrijving. Geheel kosteloos! U ziet ze hieronder. Neem contact op als u een ander idee wilt realiseren.

Filter op:

Proefrijden Speed Pedelec in regio Zwolle

Proefrijden Speed Pedelec Probeer kosteloos een speed pedelec in regio Zwolle Probeer een week lang kosteloos een pijlsnelle speed pedelec uit. Haal snelheden tot wel 45km/u. Uiteraard krijgt u er een helm bij. Zeker in coronatijd is het goed om gezond en duurzaam naar het werk te reizen.  Als u moet reizen natuurlijk. U haalt de speed pedelec op bij één van de deelnemende fietshandelaren bij u in de buurt. Het is een leuke én laagdrempelige manier om kennis te maken met dit vervoermiddel. Wist u dat u met een speed pedelec een afstand van 15 tot 40 kilometer goed kunt afleggen, én...

Hybride Challenge Week Dag 5 – Hybride Recap Day

We zijn aangekomen bij dag 5! Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week? En nog belangrijker, hoe moeten we nu verder? We bespreken welke inzichten we hebben opgedaan, hoe we hybride werken toe kunnen passen binnen een organisatie maar misschien nog wel het lastigste, hoe krijgen we iedereen hierin op één lijn? We bespreken de topics Thuiswerken, Vitaliteit, Duurzame Mobiliteit. Welke best practices kunnen we meenemen in onze eigen dagelijkse activiteiten?

Hybride Challenge Week Dag 4 – Duurzame Mobiliteit

Hybride werken gaat onder andere over het verdelen van werktijd tussen verschillende locaties. Door niet iedere dag de deur uit te gaan voor het werk, zorgen we ervoor dat werken duurzamer wordt. Niet alleen wordt zo het fileprobleem grotendeels opgelost, maar houden we ook de lucht schoner door minder CO2 uit te stoten. Hoe zorgt u voor een duurzamere manier van werken binnen uw organisatie?

Hybride Challenge Week Dag 3 - Vitaliteit

Hybride werken is pas écht succesvol als het ook bijdraagt aan de vitaliteit van een bedrijf en zijn werknemers. Laat u meenemen in de 60 minuten sessie waarin we topics bespreken als: leefstijl, werkgeluk, werkdruk maar ook de balans tussen werk...

Hybride Challenge Week Dag 2 - Thuiswerken

Laat thuiswerken écht werken! Deze tweede dag nemen we u mee in de wereld van het thuiswerken.  Hoe pakken kleinere organisaties het aan? Wat kunnen we leren van organisaties met 200+ medewerkers? We gaan het gesprek aan deze dag en bespreken to...

Hybride Challenge Week Dag 1 – Hybride Kick On

Wat is hybride werken en hoe zet ik dit in voor mijn organisatie? Wat is de toekomst van thuiswerken? Om deze Hybride Challenge Week goed van start te gaan verwelkomen wij u en uw collega’s graag bij onze eerste live webinar met Q&A. Jan van...

Deelfietsen in Zwolle

Maken uw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor uw organisatie. Zo staan uw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid.

Menu