Ons Acties

Regio Zwolle Mobiel adviseert over het optimaliseren van uw mobiliteitsbeleid. Wij ondersteunen bij de onderzoeksfase, denken mee over passend mobiliteitsbeleid (maatwerk) en we begeleiden u bij de implementatie hiervan.

Goed mobiliteitsbeleid zorgt voor minder autogebruik tijdens de spits, het stimuleren van het fietsgebruik, het besparen van kosten en voor een betere gezondheid van uw medewerkers. We hebben talloze projecten die we ook binnen uw organisatie in kunnen zetten. Voor onze acties en advies hanteren  de volgende uitgangspunten:

  1. Kostenbeheersing
  2. Bereikbaarheid
  3. Duurzaamheid
  4. Vitaliteit

Samen met onze partners hebben wij projecten en acties bedacht en uitgevoerd. Met prachtige resultaten!

Naast maatwerk organiseren wij ook acties en projecten voor open inschrijving. Geheel kosteloos! U ziet ze hieronder. Neem contact op als u een ander idee wilt realiseren.

Filter op:

Hybride Challenge Week Dag 5 – Hybride Recap Day

We zijn aangekomen bij dag 5! Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week? En nog belangrijker, hoe moeten we nu verder? We bespreken welke inzichten we hebben opgedaan, hoe we hybride werken toe kunnen passen binnen een organisatie maar misschien nog wel het lastigste, hoe krijgen we iedereen hierin op één lijn? We bespreken de topics Thuiswerken, Vitaliteit, Duurzame Mobiliteit. Welke best practices kunnen we meenemen in onze eigen dagelijkse activiteiten?

Hybride Challenge Week Dag 2 - Thuiswerken

Laat thuiswerken écht werken! Deze tweede dag nemen we u mee in de wereld van het thuiswerken.  Hoe pakken kleinere organisaties het aan? Wat kunnen we leren van organisaties met 200+ medewerkers? We gaan het gesprek aan deze dag en bespreken to...

Hybride Challenge Week Dag 1 – Hybride Kick On

Wat is hybride werken en hoe zet ik dit in voor mijn organisatie? Wat is de toekomst van thuiswerken? Om deze Hybride Challenge Week goed van start te gaan verwelkomen wij u en uw collega’s graag bij onze eerste live webinar met Q&A. Jan van...

Voucher voor uw thuiswerkplan

Organisatie in Zwolle, Kampen, Raalte of elders in West-Overijssel? Vraag direct een thuiswerkvoucher aan voor uw subsidie. Een aanvraag indienen is snel en eenvoudig en kost max. 2 minuten van uw tijd. De voucher zorgt voor een subsidie, deskundige en een gedegen plan om een nieuwe toekomst te creëren voor het thuiswerken.

Deelfietsen in Zwolle

Maken uw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor uw organisatie. Zo staan uw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid.

Carpool-app Toogethr

Toogethr biedt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aan. Zij koppelen via algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. Carpoolen is simpelweg aantrekkelijk voor mensen, omdat medewerkers gratis kunnen parkeren. Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt in Overijssel.

E-bikes voor uw medewerkers

De provincie Overijssel stimuleert medewerkers om met de fiets naar het werk te gaan, en stelt daarom een deel van de subsidie beschikbaar voor de aanschaf van e-bikes en oplaadpunten. Want in sommige gevallen is het niet mogelijk om vanuit huis te...

Menu