Slim & Duurzaam werken en reizen in regio Zwolle

Laatste nieuws

Wilt u een week proefrijden op een speed pedelec of e-bike?

Plan via deze knoppen een proefrit bij een fietsenwinkel bij u in de buurt.

Thema’s

Duurzaam ondernemen, kosten besparen, flexibel werken en gezondheid stimuleren voor medewerkers? Heeft u als werkgever ook deze ambitie? Word dan partner van regio Zwolle Mobiel. Dit kost u niets en levert u veel op!

Veel werkgevers hebben al op slimme en duurzame manieren hun mobiliteitsmanagement verbeterd. Hier vindt u ervaringen en tips van andere bedrijven. Laat u inspireren door uw collega’s, onze kennisartikelen of doe mee aan één van onze acties.

Partner worden? Wij helpen u op weg

U kunt veel winst behalen met slimme en duurzame mobiliteit voor uw organisatie, medewerkers en het milieu. Hoe reizen uw medewerkers naar hun werk? Hoe ziet uw wagenpark er uit? Is thuis werken mogelijk? Is uw HRM-afdeling goed op de hoogte van alle mogelijkheden? Wij helpen u kosteloos om uw kansen in beeld te brengen.

Wij werken in 3 stappen:

Analyseren

Analyseren

Samen met u brengen we de kansen en mogelijkheden voor uw organisatie in beeld.

Actie mobiliteit Zwolle

Actie

We bepalen de acties waar u aan de slag mee wilt. En we spreken de taakverdeling af.

Meten en analyseren

Meten

Na afloop meten we de resultaten en kijken we samen waar we kunnen verbeteren.

Wilt u ook aan de slag? Bekijk hoe onze samenwerking eruit ziet. Sluit aan als partner en pak uw kansen in uw slimme en duurzame mobiliteitsbeleid.

Actuele projecten

Voucher voor uw thuiswerkplan

Organisatie in Zwolle, Kampen, Raalte of elders in West-Overijssel? Vraag direct een thuiswerkvoucher aan voor uw subsidie. Een aanvraag indienen is snel en eenvoudig en…

Actuele cases

Onze Partners

Menu